به گزارش خبرنگار مهر، ۲۳ مهرماه در تقویم کشور به نام روز عصای سفید نامگذاری شده است، روزی که به روشندلان ایران اسلامی اختصاص دارد.
بدون شک ۲۳ مهرماه بهترین فرصت برای بیان دغدغه ها، انتظارات، خواسته های روشندلان و بررسی عملکرد مسئولان و مدیران مرتبط با این حوزه است که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
شهرستان قرچک به عنوان یکی از جوان ترین شهرستان های استان تهران بیش از ۱۷۴ مددجوی روشندل را در خود جای داده که این روشندلان دارای انتظارات و خواسته های مهمی از مسئولان هستند.
به همین منظور صبح پنج شنبه جلسه بررسی مشکلات نابینایان شهرستان قرچک با حضور مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان، احسان ثامنی راد رئیس اداره بهزیستی شهرستان و جمعی از روشندلان در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
رییس بهزیستی شهرستان قرچک در این نشست با گرامیداشت ۲۳ مهرماه روز عصای سفید اظهار داشت:اداره بهزیستی شهرستان قرچک از ظرفیت های مختلف خود برای خدمت رسانی به روشندلان و حل مشکلات و دغدغه های آنان استفاده می کند.
احسان ثامنی راد با اشاره به آمارهای موجود در این زمینه افزود: بر اساس آمارهای به دست آمده، بیش از ۱۷۴ مددجوی روشندل در شهرستان قرچک حضور دارند که اداره بهزیستی تلاش دارد تا به خدمت رسانی به آنان بپردازند.
وی ادامه داد: بر اساس قانون باید سه درصد اشتغال در دستگاه های اداری و دولتی به معلولان اختصاص پیدا کند اما این قانون اجرایی نمی شود و این امر مشکلات متعددی را برای معلولان و روشندلان به وجود می آورد.
ثامنی راد اضافه کرد: یکی از اصلی ترین مطالبات و انتظارات روشندلان در زمینه اشتغال خلاصه می شود و اداره بهزیستی شهرستان قرچک از تمام توانایی خود برای حل مشکلات بهره خواهد گرفت.
وی عنوان کرد: برای حل مشکلات موجود بر سر راه روشندلان قرچک باید همه دستگاه ها و ادارات به میدان بیایند و در سایه تعامل و همکاری می توان بسیاری از دغدغه ها را حل کرد.
ضرورت توجه به سهمیه معلولان در اشتغال
مسعود مرسل پور فرماندار شهرستان قرچک نیز در این نشست با گرامیداشت روز عصای سفید اظهار داشت: افراد روشندل از استعداد و توانایی بالایی در حوزه های مختلف برخوردار هستند به طوری که شاهد موفقیت آنان در این عرصه ها بوده ایم.
وی افزود: تعامل و ارتباط روشندلان با مسئولان بسیار مهم و ضروری است و برگزاری این نشست و بررسی مشکلات افراد روشندل جای تقدیر و سپاس دارد.
مرسل پور ادامه داد: افراد معلول و روشندل دارای حقوقی در جامعه هستند که آحاد جامعه این حقوق را پاس نگه می دارند اما گاهی مشاهده می شود که برخی افراد از روی نادانی برخوردهای ناروایی با این افراد در جامعه دارند.
وی متذکر شد: باید ادارات شهرستان قرچک به معلولان و روشندلان خدمت رسانی کنند و اگر روشندلی به اداره ای در شهرستان قرچک مراجعه کرد و شاهد رفتار نامناسب و عدم همکاری رئیس یا کارکنان آن اداره بود، موضوع را به اداره بهزیستی یا فرمانداری منعکس کند.
مرسل پور گفت: علاوه بر پیگیری و تلاش برای توجه به سهمیه معلولان در اشتغال، بدنبال ایجاد مکان هایی برای ورزش و گذراندن اوقافت فراغت روشندلان و معلولان قرچکی هستیم.
نظر شما